Overnatning i vores hyggelige værelser​

Nyrenoverede værelser

En overnatning på Billum Kro er altid en skøn oplevelse i flotte, gamle rammer. Kroen er holdt i den gamle stil, mens værelserne er nyligt renoverede. Med nye møbler og badeværelser har alle hotelværelserne fået en opgradering. Det gælder også de nye gulve, som enten er af træ eller med tæppe.

Vi får mange lokale gæster, som ønsker et hyggeligt ophold på et anderledes hotel. De kommer typisk fra Varde, Esbjerg og Blåvand. Der kommer dog også gæster fra hele landet, som ønsker en hyggelig overnatning til en god pris.

Overnatning med mad og andet godt

Det er muligt at bestille overnatning med aftensmad, men skal I rigtigt forkæles, så anbefaler vi et weekendophold med halv-pension.

Her finder I de samme lækre faciliteter som på de fleste store hoteller, men i 150+ år gamle rammer, tæt på vand og anden natur.

Hør mere om vores priser

Ved os kan du få en lækker og billig overnatning, da vores priser altid er gode. Du kan læse mere om dem i det online bookingsystem, men vi fortæller også gerne mere om priser og andre detaljer, hvis du kontakter os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Billum Kro ApS

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Klik her for rutevejledning

CVR: 33766726

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 25 82 00

Træffes bedst mellem 11-17.00​

E-mail: billum@billum-kro.dk

Åbningstider køkkenet

Mandag - Lørdag 17.00-20.00

(Ordre skal afgives inden 20.00)

Restauranten holder søndags lukket.

Hotellet er lukket fra Søndag kl. 11 til Mandag kl. 10.00

Samarbejde

Kontrolrapport