Overnatning i vores hyggelige værelser​

Nyrenoverede værelser

En overnatning på Billum Kro er altid en skøn oplevelse i flotte, gamle rammer. Kroen er holdt i den gamle stil, mens værelserne er nyligt renoverede.  Med nye møbler og badeværelser har alle hotelværelserne fået en opgradering. Det gælder også de nye gulve, som enten er af træ eller med tæppe. Alle vores senge er enkeltsenge i 90 x 200.

Vi får mange gæster, som ønsker et hyggeligt ophold på et nærværende hotel. De kommer typisk for at besøge Varde, Esbjerg og Blåvand. Der kommer gæster både ind og udland, som ønsker en hyggelig overnatning til en god pris.

Overnatning med mad og andet godt

Det er muligt at bestille overnatning med aftensmad, hvor chefkokken sammensætter menuen men det er selvfølgeligt også mulig blot at reservere værelse og bord som a la carte gæst, således at man selv vælger sin menu ud fra menukortet. Det er dog vigtigt at forud bestille bord.

Her finder I et hyggeligt hotel med nærværende personale, en hovedbygning der er + 150 år,  nyere værelses fløje , tæt på by, vand og anden natur.

Hør mere om vores priser

Ved os kan du få en lækker og billig overnatning, da vores priser altid er gode. Du kan læse mere om dem i det online bookingsystem, men herunder er de mest efterspurgte ophold.  Vi fortæller også gerne mere om priser og andre detaljer, hvis du kontakter os mellem 11.00-17.00 Vi ser frem til at høre fra dig.

Alle priser er pr. dobbeltværelse for to pers. hvis ikke andet står :

Overnatning m/ morgenmad 1040,-

1 overnatning inkl. 3 retters menu ( køkkenchefens valg) og morgenmad 1623,-

Miniferie (min. 2 dage) inkl. 2 retters menu ( køkkenchefens valg) og morgenmad 2698,-

Montøren : 1 pers. inkl. 1 ret aftensmad (køkkenchefen bestemmer) 1 øl/vand, morgenmad samt en god madpakke pr. nat for 1 pers. 1180,-

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Billum Kro ApS

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Klik her for rutevejledning

CVR: 33766726

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 25 82 00

Træffes bedst mellem 11-17.00​

E-mail: billum@billum-kro.dk

Åbningstider køkkenet

Mandag - Lørdag 17.00-20.00

(Ordre skal afgives inden 20.00)

Restauranten holder søndags lukket.

Hotellet er lukket fra Søndag kl. 11 til Mandag kl. 10.00

sdh-logo-secondary-blue-rgb

Kontrolrapport