Brunch min. 20 pers.

Brunch fra kl. 11.00-15.00

Yoghurt natural med bær

Røræg,bacon og pølser

Røget laks m/ asparges og rævesauce

Fanøskinke m/ frisk mozzerella

Pålæg med tilbehør (Rullepølse, hamburgerryg, spegepølse)

Lun leverpostej m/ bacon og champignon

Små frikadeller m/ kartoffelsalat

Grøntsags tærter

Oste anretninger

Frugtanretninger

Marmelader

Forskellige slags skære brød, alm. rugbrød og rundstykker

Kaffe, the , isvand, æble- og appelsin- juice

Lun kringle sættes på buffet efter nærmere aftale.

198,- pr. person.

Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider i Køkkenet
footericon aabningstider

Mandag 17:00-20:00 
Tirsdag 17:00-20:00
Onsdag 17:00-20:00
Torsdag 17:00-20:00
Fredag 17:00-20:00
Lørdag 17:00-20:00

Søndag

12-14.00  Søndagsmiddag

pr. 1/10 er der lukket søndag aften