Desserter til selskaber

Gatau Marcel

m/ frisk frugtsalat, hindbærcoulis og rørt is.
Nr. 144

Chokolade- Vanille isbombe

Lækker desseret
Nr. 141

Fløderand

<p>m/ frisk frugt og frugt sauce.<br /><strong>Nr. 146</strong></p>

Nougat parfait i marcipansvøb.

Nougat parfait i marcipansvøb.
Nr. 143

Nougatkage på nøddemarengs

m/ appelsinsorbet og frugt.

Nr. 147

Vanilje isbombe

<p>m/ jordbærsorbet<br /><strong>Nr. 145</strong></p>

Kontaktinformation
footericon kontakt

Åbningstider i Køkkenet
footericon aabningstider

Mandag 17:00-20:00 
Tirsdag 17:00-20:00
Onsdag 17:00-20:00
Torsdag 17:00-20:00
Fredag 17:00-20:00
Lørdag 17:00-20:00

Søndag +

Søndagsmiddag 12-14.00

17:00-20:00 (a la carte)